Welkom bij Varen in het Noorden.nl

Vaarroutes Groningen, Drenthe & Friesland

Van harte welkom op de website voor en door watersport liefhebbers in Noord Nederland. We proberen een zo compleet mogelijk overzicht te verzamelen met prachtige vaarroutes, informatie, foto’s en bedieningstijden van bruggen en sluizen.

Hierbij richten we ons voornamelijk op de noordelijke provincies, dus Groningen, Drenthe en Friesland. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor vaarroutes in Overijssel, Gelderland, en Flevoland.

Neem een kijkje op de vele pagina’s van onze website. We breiden de website constant uit, maar kunnen dit niet alleen. Mocht je zelf foto’s, verhalen, vaarroutes of informatie hebben die mist op Varen in het Noorden? Stuur ons dan een e-mail. Aanvullingen zijn zeer welkom en plaatsen we met plezier.

Boot huren in Groningen & Friesland

Een week weg met een motorjacht? Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij verhuren een eenvoudige motorkruiser van 9 meter die van alle gemakken is voorzien. Bij ons is het mogelijk om in de provincie Groningen een motorboot te huren vanaf € 250,- per week. En in een dag varen bent u in Friesland!

Sponsors & Partners

Neem ook eens een kijkje op de website van Jachthaven De Runde in Ter Apel. Naast een plattegrond kun je er veel informatie vinden over o.a. de tarieven, faciliteiten en havenregels.